Ziua Unității Germane, a fost aniversată sub semnul celor “30 de ani de prietenie germano-română”, dar şi umbrită de războiul din Ucraina.

Cu prilejul sărbătoarii naționale a Germaniei, E.S. doamna Kerstin Ursula Jahn- Consul al Republicii Federale Germania la Sibiu a oferit la Sibiu in data de 3 octombrie 2022, o receptie la care au fost invitati si au participat reprezentanti ai autoritatilor locale, ai mediului de afaceri, si nu in ultimul rand reprezentanti din lumea diplomatica.

Pe langa alti invitati, la eveniment au fost prezenți: domnul Andreas Huber- Consul onorific al Republicii Austria la Sibiu si Presedintele Uniunii Consulilor Onorifici din Romania, domnul Ion-Valeriu Ciolacu- Consul Onorific al Republicii Franceze la Brasov si domnul Daniel Plier- Consul Onorific al Marelui Ducat de Luxemburg la Sibiu.

In fotografie , de la stanga la dreapta:
Dl Daniel Plier- Consul Onorific al Marelui Ducat de Luxemburg la Sibiu. E.S. Dna Kerstin Ursula Jahn- Consul al Republicii Federale Germania la Sibiu, Dl Andreas Huber- Consul onorific al Republicii Austria la Sibiu si Presedintele Uniunii Consulilor Onorifici din Romania si Dl Ion-Valeriu Ciolacu- Consul Onorific al Republicii Franceze la Brasov.
Photo: Sebastian Marcovici