Astazi, data de 26 octombrie 2017, Domnul Consul Onorific Andreas Huber, a fost onorat sa primeasca vizita Excelentei Sale, Domnul Gerhard Reiweger, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Austria in Romania, intalnire prilejuita de sarbatorirea la Sibiu, a celei de-a 62-a aniversări a Zilei Naționale a Republicii Austria. Aceasta vizita este una de ramas bun, avand in vedere faptul ca mandatul Domniei Sale, in calitate de Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Austria in Romania, se va incheia peste cateva zile.

Ziua a debutat printr-o serie de vizite la institutiile locale, Domnul Ambasador Gerhard Reiweger fiind primit la Primaria Municipiului Sibiu de catre Doamna
Primar Astrid Cora Fodor, apoi la Prefectura Sibiu de catre Doamna Prefect Adela Maria Muntean, la Consiliul Judetean Sibiu de catre Doamna Presedinta Daniela Cimpean si nu in ultimul rand, la Forumul Democrat al Germanilor din RomaniaSibiu, de catre Dl. Presedinte Dr. Paul-Jürgen Porr.

In cadrul intrunirilor avute, E.S. Dl. Ambasador Gerhard Reiweger, a reiterat faptul ca, va sustine in continuare intarirea relatiilor economice, schimburile comerciale, relatiile culturale, stiintifice si educationale dintre cele doua tari. In cursul serii va fi organizata o receptie oficiala, la care Domnul Ambasador
Gerhard Reiweger si Domnul Andreas Huber, Consul Onorific al Republicii Austria la Sibiu, vor avea ca invitati reprezentantii institutiilor si autoritatilor locale,
reprezentanti ai mediului de afaceri, preoti si inalti prelati din cadrul principalelor culte religioase si oameni de cultura.

In cursul zilei de maine, 27 octombrie 2017, Domnul Ambasador Gerhard Reiweger si Domnul Andreas Huber, Consul Onorific al Republicii Austria la Sibiu vor efectua o vizita la Hosman, judetul Sibiu, la sediul Asociatiei Elijah, o asociatie care ca misiune sprijinirea si oferirea de servicii sociale, pentru copiii si tinerii din satele Hosman si Nocrich, pentru a le asigura un viitor mai bun.

Ziua se va incheia printr-o vizita la Palatul Brukenthal din Avrig, unde Domnul Ambasador Gerhard Reiweger va fi primit de catre fostul Primar al Orasului Avrig, Domnul Arnold Klingeis.