12- 14 noiembrie 2021 – Reuniunea anuală „25 de ani de CCD”- organizată de Konsular Korps Deutschland Corps Consulaire e.V. (CCD)-Berlin

Domnul Consul Onorific Andreas Huber, Presedintele Uniunii Consulilor Onorifici din Romania (U.C.O.R.) și vicepreședintele F.U.E.C.H., a răspuns invitației primite de a participa la evenimentele de la Berlin, prilejuite de aniversarea a 25 de ani de la înfiintarea Konsular Korps Deutschland Corps Consulaire e.V. (CCD) -Corpului Consular din Germania.

Evenimentul a fost deschis cu o serată consulară la Hotel Adlon Berlin, la care au participat membrii CCD și  invitatii prezenti: membrii ai corpului diplomatic, consuli onorifici, reprezentanți ai mediului de afaceri, etc.

In cadrul evenimentelor conexe Adunării generale a membrilor CCD, s-au desfășurat o serie de întâlniri ale membrilor Corpului Consular din Germania , cu invitatii prezenti.

Totodată evenimentul a cuprins workshop-uri în care au fost abordate teme actuale, precum “Combaterea deficitului de apă și a poluării apei în contextul schimbărilor climatice”, precum și câteva evenimente de socializare, un spectacol si vizite la diferite obiective turistice din Berlin.