În data de 22.05.2024, la sediul Consulatului Austriei la Sibiu, domnul Consul Onorific Andreas Huber a primit într-o scurtă vizită pe domnul Mauß Julian și pe domnul Kasper Peter, ambii cetățeni austrieci, cadeți ai Forțelor Armate Austriece.

Această vizită s-a desfășurat la recomandarea E.S. Doamnei Margit Bruck-Friedrich – Ambasadorul Austriei în România, care a facilitat contactul celor două părți. Cei doi cadeți se află în prezent în România, pentru a studia la Academia Fortelor Terestre din Sibiu, în cadrul programului ERASMUS, într-un schimb de studenți cu Forțele Armate Austriece.

În cadrul discuțiilor, Dl Consul Onorific Andreas Huber a descris atribuțiile unui consul onorific, iar în continuare a prezentat pe scurt zona Sibiului și a obiectivelor de interes turistic si cultural al zonei, adresând celor doi cetățeni austrieci invitatia de a o explora pe perioada în care se vor afla în România.

De asemenea, cei doi invitați au împărtășit la rândul lor din experiența de cadet și au exprimat mulțumiri pentru invitația primită.

In foto, de la stanga la dreapta: Cadet Kasper Peter, Dl Consul Onorific Andreas Huber și Cadet Mauß Julian