În data de 3 iulie 2012, la ora 19:00 a avut loc la restaurantul hotelului Hilton întâlnirea “Austrian Business Circle”. Aceasta a reunit, pentru a treia oara în acest an, reprezentanții firmelor austriece din Sibiu și din țară. Întâlnirea a fost organizată de către Domnul Andreas Huber, Consul Onorific al Austriei la Sibiu în colaborare cu Domnul Rudolf Lukavsky, reprezentantul Secției Comerciale a Ambasadei Austriei la București.

Invitații speciali ai acestei întrevederi au fost Primarul Sibiului, Domnul Klaus Johannis, Domnul Jürgen Heissel – Ministrul Consilier al Ambasadei Austriei la București și Doamna Dr. Barbara-Wiebke Schöfnagel – Atașat Social al Ambasadei Austriei la București.

În discursul său Primarul Sibiului – Domnul Klaus Johannis – a urat tuturor invitaților un bun venit la întâlnire și a menționat că prezența investitorilor austrieci în județul Sibiu este benefică pentru dezvoltarea economico-socială a zonei. Domnul Primar și-a exprimat interesul în a sprijini în continuare noile investiții în zona Sibiului, încheind discursul cu un cuvânt de mulțumire.

În data de 4 iulie 2012, delegația austriacă a fost primită de către Președintele Consiliului Județean – Domnul Ioan Cindrea, după care au făcut o scurtă vizită și Domnului Ovidiu Sitterli, Prefect al Județului Sibiu. În cadrul întrevederilor au fost abordate teme economico-sociale, iar aceștia au salutat prezența investitorilor austrieci în Sibiu și în județ, promițând tot sprijinul lor în viitoarele colaborări, de care ambele părți s-au arătat interesate.