Consulatul Austriei la Sibiu a organizat în data de 14 Februarie 2015 cea de-a patra ediţie a “CUPEI DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU – LIQUI MOLY”, pe pârtia B de la Arena Platoş. Evenimentul a fost destinat tuturor celor ce iubesc acest sport de iarna.

Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Mag. Gerhard Reiweger, a fost prezent la competitie nu doar ca si spectator, dar si ca participant, alaturi de cei aproximativ 120 de concurenti care s-au prezentat la startul concursului. Domnul Reiweger s-a clasat pe locul al treilea la categoria sa, cu un timp total de 54:63. De asemenea, nu a putut lipsi de la competitie nici domnul Andreas Huber, Consul Onorofic al Austriei la Sibiu.

Vremea frumoasa de afară i-a ajutat pe concurenți să treacă cu brio de cele două manșe de coborâre în slalom uriaș, desfășurate pe trasee diferite. Premiile pentru clasamentul general au fost inmanate castigatorilor de catre Ambasadorul Austriei, Mag. Gerhard Reiweger. Astfel, pe prima treaptă a podiumului a urcat Trifu Lea Alessandra (48:79), urmată de Razmany Orsolya (49:45) și Crisan Hanna Victoria (49:86) la fete, iar la băieți podiumul a fost ocupat de Balan Ioan Adrian – Locul I (46:46), Bulea Adrian pe Locul II (47:30) și Lașiță Dan pe Locul III (48:37).

Clasamentul integral poate fi vizualizat pe site-ul www.cupadeski.ro. Pozele de la eveniment vor fi postate atât pe site cât și pe Facebook.

Evenimentul s-a putut desfășura cu sprijinul sponsorilor noștri: Liqui Moly, Hervis, Tondach, Opel-Autohaus Huber, Expertarom, Cargo Partner, Markas Service, Limorom, Arena Platoș, Kaercher si bineînțeles, fiind sustinuti de Ambasada Austriei la Bucuresti, Advantage Austria, Primaria Municipiului Sibiu si a Consiliului Judetean Sibiu.